Megjelent az újabb hírlevelünk!

Örömmel adjuk hírül, hogy megjelent a Református Betlehem újabb hírlevél kiadása! Az újságot a Vizsolyi Református Egyházközség adja ki, felelős szerkesztő Kovács Zsolt Levente vizsolyi református lelkész. Ingyenes újságunkat negyedévente jelentetjük meg, melyet minden vizsolyi lakos postaládájába eljuttatunk, továbbá a Mantskovit Bálint Könyvesházunkban is elérhetővé tesszük minden turista számára, melyet haza is vihetnek magukkal.

hírlevél

Hírlevél célja a helyben és környékünkön lakó emberek közösségi identitásának erősítése, a településünk egységének erősítése, értékeink megismerése és tudatosítása bibliás módon, az Egyházhoz méltóan. Továbbá, célunk még az, hogy a Vizsolyba látogató turisták első kézből értesüljenek a településünket és a

Vizsolyi Bibliát érintő valósággal, a leghitelesebb formában. Újságunkat megosztjuk minden kedves olvasónkkal, érdeklődővel, itt a honlapunkon is.
Hírlevelünk letöltéséhez kérjük kattintsanak az alábbi linkre: Letöltés

hírlevél
hírlevél
hírlevél
2017-06-15T13:02:24+00:00
Felhívjuk tisztelt látogatóink figyelmét, hogy február végéig a látogatást sziveskedjenek előre egyeztetni. Kattints ide az időpont egyeztetéséhez!