Megjelent a Vizsolyi Református Egyházközség hírlevele!

 

Örömmel adjuk hírül, hogy 2014 Október közepén megjelent gyülekezetünk hírlevele, Református Betlehem címmel.
Az újságot a Vizsolyi Református Egyházközség adja ki, felelős szerkesztő Kovács Zsolt Levente vizsolyi református lelkész. Ingyenes újságunkat negyedévente jelentetjük meg, melyet minden vizsolyi lakos postaládájába eljuttatunk, továbbá a Mantskovit Bálint Könyvesházunkban is elérhetővé tesszük minden turista számára, melyet haza is vihetnek magukkal.

hírlevél

Célunk a helyben és környékünkön lakó emberek közösségi identitásának erősítése, a településünk egységének erősítése, értékeink megismerése és tudatosítása bibliás módon, az Ige egyházához méltóan. Továbbá, célunk még az, hogy a Vizsolyba látogató turisták első kézből értesüljenek a településünket és a Vizsolyi Bibliát érintő valósággal, a leghitelesebb formában.
Ezért rovataink, nem csak a szűk gyülekezeti közösség belső életét, hanem nagyjából az egész település életét lefedik ökumenikus nyitottságot sugározva. Olvashatunk benne a gazdálkodás küzdelmeiről,

a Vizsoly település életkihívásairól, patinás intézményeinkről és persze a Vizsolyi Biblia eddig gyakran feldolgozatlan széljegyzeteiről, Károlyi Gáspár fordítói életművének adalékairól. Hernád-völgyi harangszó címmel mindig látcsövünkbe fogunk egy-egy környékbeli települést is, hogy megpróbáljunk túllátni a falu határán… És persze mindig gondolunk azokra a tiszteletbeli egyháztagokra, akik országos jelleggel szívükben hordják vizsolyi szolgálatainkat, bibliás őr állásunkat. Újságunkat megosztjuk minden kedves olvasónkkal, érdeklődővel, itt a honlapunkon is. Hírlevelünk letöltéséhez kérjük kattintsanak az alábbi linkre:

Letöltés

hírlevél
hírlevél
hírlevél
2017-06-15T13:04:36+00:00
Felhívjuk tisztelt látogatóink figyelmét, hogy február végéig a látogatást sziveskedjenek előre egyeztetni. Kattints ide az időpont egyeztetéséhez!