Vizsolyi Bibliaünnep 2020.

Nagy hálával és csodálkozó szent ámulással kell hát e Könyvet felnyitni, századok ízes beszédein át tápláló Igéit magunkra venni és engedelmes szívvel megtartani. Legyen népünk ismét kegyes és kedves Őelőtte, megtartásra méltó „királyi nemzettség és megszentelt nemzet”. (VB Rep 2020)

Ezen idézet a Vizsolyi Biblia történelmi hasonmáskiadásának bevezető emléklapjáról szólít bennünket, mellyel a Vizsolyi Református Egyházközség tesz hitvallást református anyaszentegyházunk közösségében idei Bibliaünnepe alkalmából.

2020. február 18-án 12:00 órakor hálaadó istentisztelet keretében mutatja be ünnepi bibliakiadását a gyülekezet, melynek történelmi értékeit és bibliamissziós célkitűzéseit is szeretné megismertetni a testvérekkel. Közösségi- történelmi bibliakiadásunk népfőiskolai fejlesztéseink finanszírozását is megalapozná, ugyanis a megkezdett iskolateremtő beruházásunk bibliafedezetét egy karitatív jellegű bibliavásárlási kampánnyal szeretné gyülekezetünk megteremteni. Ebben hívő közösségünk közös ünneplésre és népfőiskola-építő bibliavásárlásra minden kedves hívő testvérünket. Az Úr 2020. esztendejében.

2020-02-10T11:26:37+00:00
"...és imádkozzatok egymásért, hogy meggyógyuljatok. Nagy az ereje az igaz ember buzgó könyörgésének."
Jak 5,16
A koronavírus járvány miatt a Vizsolyi Biblia Emlékhelyünk látogathatósága szünetel, Látogatóközpontunk bizonytalan ideig zárva tart.

Az újranyitásról a járvány alakulásától függően adunk később tájékoztatást. Ugyanakkor szeretettel kérjük keresztény testvéreinket, hogy a járványügyi higiéniai intézkedések betartásával próbáljunk gátat szabni a kórokozók terjedésének, valamint böjti könyörgéssel imádkozzunk e nehéz és próbatételes időszak mielőbbi megszűnéséért.
Mégis békességgel:
Vizsolyi Református Egyházközség
"...és imádkozzatok egymásért, hogy meggyógyuljatok. Nagy az ereje az igaz ember buzgó könyörgésének."
Jak 5,16
A koronavírus járvány miatt a Vizsolyi Biblia Emlékhelyünk látogathatósága szünetel, Látogatóközpontunk bizonytalan ideig zárva tart.
Az újranyitásról a járvány alakulásától függően adunk később tájékoztatást. Ugyanakkor szeretettel kérjük keresztény testvéreinket, hogy a járványügyi higiéniai intézkedések betartásával próbáljunk gátat szabni a kórokozók terjedésének, valamint böjti könyörgéssel imádkozzunk e nehéz és próbatételes időszak mielőbbi megszűnéséért. Mégis békességgel:

Vizsolyi Református Egyházközség
"Mily kedvesek a te hajlékaid, ó Seregek Ura! Sóvárog, sőt eleped a lelkem az Úr udvarai után."
Zsolt 84,2-3
Tisztelt Látogatók!
2020.05.30-tól vizsolyi történelmi emlékhelyünkön működő Vizsolyi Biblia Látogatóközpont újra kinyit. Református Egyházközségünk ismét szeretettel várja az érdeklődő zarándokokat és turistákat lelki elcsendesedésre és tanúságtevő történelmi kalandozásra, a Szentírás első kiadásának történelmi emlékhelyén! Mindenkit szeretettel várunk a szokásos nyitvatartás szerint!
További tájékoztatás: vizsolyibiblia.hu/turizmus